Projektmenedzsment

A fejlesztési koncepciók megvalósulása során cégünk gondoskodik a projektek zökkenőmentes koordinációjáról a tervezéstől egészen a nyitásig.

A kezdetektől segítjük megbízónkat a közbeszerzési dokumentáció, engedélyezési és kiviteli tervkészítési folyamat tekintetében. A tervdokumentációkat (engedélyezési és kiviteli) kontrolláljuk, felülvizsgáljuk a beruházó szakmai érdekeinek érvényesítése céljából. (pl: energia racionalizálás, szolgáltatási struktúra –szükséges helyiségek és szolgáltatások meghatározása-, stb…)

A generálkivitelező kiválasztásában való közreműködés után aktív, személyes részvétellel képviseljük a tulajdonost a kooperációkon. Ennek során vállaljuk a kapcsolattartást a projekt megvalósításában résztvevő szereplőkkel, tervezőkkel, kivitelezővel és partnerekkel.

Kivitelezés és nyitásra való felkészítés során folyamatos közreműködést biztosítunk a gazdaságos és rugalmas üzemeltetői szempontok figyelembe vétele mellett. Mindezek mellett a tervezett komplexum nyitására vonatkozó marketing feladatok megoldására kreatív javaslatokat teszünk, megbízás esetén közreműködünk ezen feladatok kivitelezésében is.