Fürdő fejlesztési koncepció kidolgozása

Gyula

Az 54 éves, komoly gyógyfürdő múltra visszatekintő, országos viszonylatban az egyik legkedveltebb, nemzetközi viszonylatban is ismert és elismert Gyulai Várfürdő számára az elkövetkező 50 év üzemeltetési sikereinek megalapozása az Aqua Palota projekt kidolgozásával. Kovacsics Imre, mint a Gyulai Várfürdőt üzemeltető gazdasági társaság első számú vezetője, tervtanács tagként vállalt szerepet a fürdőfejlesztés terveinek megfelelő kiválasztásában.

A szolgáltatás és célcsoport bővítő beruházás megvalósulásával a fürdő az addigi gyógyfürdő imázsát levetkőzve, valódi többgenerációs élményközponttá nőtte ki magát, megfelelve ezzel a mai fürdővendégek igényeinek.

gyula_aqua_palotaA gyulai Aqua Palota egy részletének látványterve

www.gyulaivarfurdo.hu

Székesfehérvár

Az eredetileg 1905. december 31-én megnyíló, szecessziós stílusirányzatot képviselő, majdnem az enyészetté váló, műemlékvédelem alatt álló Árpád Fürdő teljes körű felújításának, újrapozícionálásának, és üzemeltetési feladatainak ellátása. Országos viszonylatban egyedülálló módon, elsőként klubfürdő koncepció kidolgozása a kis befogadó területtel, és magas minőségű szolgáltatásokkal ötvözött, ékszerdoboznak számító fürdőlétesítményben.

fehervar_arpadfurdoA műemlék Árpád Fürdő

www.fehervar-arpadfurdo.hu

Makó

Egyedi építészeti megoldásokat és mind gazdaságilag, mind technikailag is jól működő üzemeltetési technikákat ötvöző fürdőfejlesztési koncepció kidolgozása, Makovecz Imre Kossuth-díjas magyar építész, a magyar organikus építészet egyik jeles képviselőjének egyik főművének megvalósítása, a Makói Hagymatikum Fürdő által. A 4 Milliárd Forint összértékű beruházás megvalósulásával egy 12.000 m2 alapterületű, világszínvonalú gyógyászati központtal, és országosan egyedinek számító szauna palettával rendelkező komplexum született cégünk közreműködésével.

mako_hagymatikumA Makói Hagymatikum Fürdő Makovecz építészeti stílusa

www.hagymatikum.hu